FÖRETAGSBESÖK

Martin Bergman på Vasastans Naprapatmottagning samarbetar med både små och stora företag. Det innebär besök och behandling där de anställda får hjälp med besvär på plats i det egna företagets lokaler. I samband med behandlingen är det viktigt att skjuta över ett stort ansvar på patienten för att störningarna inte ska upprepas och att patienten snabbt ska komma tillbaka till arbetet. Det betyder att alla patienter får individuella råd om träning, motion samt ergonomi. Vid företagsbesök kan både massage och naprapatibehandling erbjudas.

Skattereglerna ger dig som arbetsgivare möjlighet att betala naprapatbehandling för dina anställda och dra av kostnaden som företagshälsovård. Friskvårdsbidrag kan användas för massagebehandling. En del arbetsgivare väljer också att dela upp kostnaden mellan företaget och den anställde.

Exempel på företag som Martin, Vasastans Naprapatmottagning samarbetar med:  Pernod Riccard/The Absolut Company, Tredje AP-fonden, Essity, Steningevik Konferens och Exalt Network.

För frågor om företagsbesök och tidsbokning, kontakta Martin Bergman på Vasastans Naprapatmottagning, tel 08-411 65 70.

 

Hitta hit:
Odengatan 21

Tel:
08-411 65 70