VASASTANS NAPRAPAT-MOTTAGNING

Specialiserad på akuta och kroniska besvär i rygg, nacke, leder och muskler

Martin Bergman, leg naprapat - jag driver Vasastans Naprapatmottagning på Odengatan 21 sedan 1997. Välkommen!

Odengatan 21 i Stockholm.

Ring 08-411 65 70
Sms 070-4325066

Naprapatbehandling,
40 min 700 kr
Friskvårdsmassage,
850 kr

Naprapatens arbete är inriktat på effektiv behandling där patientens långsiktiga välbefinnande är målet.

Vasastans Naprapatmottagning samarbetar med företag, för företagsbesök är du välkommen att höra av dig.

Hjälp till företag och privat-personer sedan 1997

Vasastans Naprapatmottagning drivs av mig, Martin Bergman, leg naprapat. Jag etablerade mottagningen redan 1997 och har sedan dess hjälpt företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet med behandling av rygg, nack, led- och muskelbesvär.

Hos mig får du snabbt hjäp och råd för dina besvär. Det kan handla om ett akut nack- eller ryggproblem som blir löst med enstaka behandling eller längre rehabilitering för att bli av med kroniska besvär eller besvär orsakade av förslitnings- och idrottsrelaterade skador.

Jag tar emot patienter både på mottagningen centralt i Stockholm och är ute på företag och behandlar de anställda.

Tips & råd från naprapaten

Ryggskott kan uppstå akut eller börja som en lättare smärta i nedre delen av ryggen som sakta ökar i styrka. Ofta får man problem att röra sig och t.o.m. gå. Om det fungerar: försök att hålla dig i rörelse så mycket du kan. Många tror att de ska hålla sig stilla, eller ligga och vila, men rörelsen ökar blodcirkulationen och bidrar till att återhämtningen går fortare. Så försök komma ut på en längre promenad. Om smärtan och orörligheten kvarstår, boka ett besök hos Vasastans naprapatmottagning."

    Martin Bergman
    leg. naprapat

Jag träffar ofta på patienter som har problem med nackspärr. De har då smärta eller kramp i nackmusklerna – ofta på ena sidan – ibland strålar också smärtan ut i armarna och upp i huvudet och orsakar huvudvärk. Nackspärr kan bero på många olika saker; att du har sovit i en obekväm ställning eller har suttit på ett felaktigt sätt en längre tid. Precis som vid ryggskott är det bra att röra på sig även vid nackspärr, ta en promenad. Tänk på att förebygga problem i nacken genom motion och träning där du stärker muskler i nacke, rygg och mage. Tänk också på att ta pauser när du arbetar, och att växla mellan att stå och sitta när du arbetar, om du har möjlighet. En bekväm säng och skön kudde är också bra. Har du akut nackspärr som du behöver få hjälp med så hör av dig."

    Martin Bergman
    leg. naprapat

Hitta hit:
Odengatan 21

Tel:
08-411 65 70

Mail:
martin@vasastansnaprapat.se